$alt

Appartement At Sea

Een vakantie aan zee!

Bekijk de website

Wie de klant is.

Appartement At Sea is het perfect vakantie appartement voor het begin van een onbezorgde vakantie. Het appartement ligt vlakbij de Boulevard en het centrum van Katwijk aan zee en is daarom erg geliefd. Het appartement is recentelijk volledig verbouwd en voldoet hierdoor aan alle denkbare luxe.
Website Appartement At Sea

De uitdaging

Voor mij was het de uitdaging om de bezoeker aan te sporen tot het maken van een boeking . Ik heb dit gedaan door voor Appartement At Sea een website te ontwikkelen met voldoende nuttige informatie voor de bezoeker denk hier aan foto’s van het appartement en informatie over de omgeving. Ook heb ik hierbij meegedacht aan het vergroten van zijn vindbaarheid door het bedrijf aan te melden bij google bussiness en facebook business om ook hier naar voor te komen.

Het resultaat

Juiste sfeer impressie.

De website van de Appartement At Sea is doeltreffend en bevat een duidelijke layout en navigatie, waardoor de bezoeker gemakkelijk de gewenste informatie kan vinden.

Website Appartement At Sea

Gebruiksgemak.

De website is volledig ontwikkeld en gericht op gebruikersgemak voor de diverse typen bezoekers. Er is niet alleen aan de structuur gedacht maar ook aan de snelheid en grootte van de website om de bezoeker zo min mogelijk te belasten.

Mobiele website van Appartement At Sea
Meer uit je website halen?

de volgende stap

Interesse in samenwerken?

Ik sta altijd open voor het bespreken van nieuwe projecten of samenwerkingsmogelijkheden.